Wiski, Vodka, Gin, Tequila, Rum, Distillery Brandy

Wiski, Vodka, Gin, Tequila, Rum, Distillery Brandy

Syarikat Penerangan: Syarikat Zhengjiu berdasarkan konsep kilang membina sistem sebagai garis utama, dengan proses manual tradisional untuk membina, disokong oleh gabungan pembuatan industri. Kami berpengalaman bersama dengan peralatan penapisan tembaga ...

Detailed description

4.jpg

Penerangan Syarikat:


Syarikat Zhengjiu berdasarkan konsep kilang membina sistem sebagai saluran utama, dengan proses manual tradisional untuk membina, disokong oleh gabungan pembuatan industri. Amalan peralatan penapisan tembaga kami bersama paruh waktu dengan pengalaman bertahun-tahun pengalaman pembuatan, teknologi dan proses yang besar menetapkan pembuatan, untuk kualiti coopersmith profesional yang teliti, membuat setiap peranti.


Semangat yang disuling oleh peralatan distil Zhengjiu adalah dengan rasa semulajadi dan bukannya intipati campuran buatan. Semangat licin dan manis, menggabungkan keanggunan dan keseimbangan tidak kira semangat suling atau sulingan yang pertama. Rasanya lebih baik daripada semangat yang menggunakan tradisi masih.

F2.jpg


Permohonan:


Peralatan penyulingan Zhengjiu adalah hasil daripada inovasi dan pembangunan berterusan syarikat Zhengjiu .

Itis berdasarkan pengalaman pembuatan pembuatan kilang bir. Zhengjiu   Peralatan penyulingan boleh digunakan untuk membuat wain, wiski, vodka, gin, tequila, rum, brendi dan roh sulingan lain. Semua systemshave ciri-ciri saiz kecil dan sederhana, kawalan automatik, operasi mudah dan pandangan yang indah. Peralatan ini sesuai untuk bengkel bersaiz kecil dan sederhana, hotel dan lain-lain.


Perkhidmatan selepas jualan:


1. Kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan jangka panjang.
2. Oleh kerana sebut harga peralatan kami adalah harga FOB yang tidak termasuk caj perkhidmatan dari pintu ke pintu. Oleh itu, jika perlu, kami boleh melantik juruteknik kami untuk membuat debug mesin dengan tiket udara, visa, penginapan dan kos buruh yang disediakan oleh pihak anda. Atau anda boleh menghantar juruteknik anda ke syarikat kami untuk mempelajari teknik.
3. Sementara itu, anda boleh menghubungi atau e-mel untuk berunding dengan mana-mana soalan yang berkaitan kerana kami mempunyai perkhidmatan selepas jualan khas. Atau anda boleh berkomunikasi dalam talian dan menyelesaikan masalah.

Pembungkusan & Penghantaran:


Kargo pukal: kes kayu standard yang boleh mengelakkan sebarang pertembungan semasa pengangkutan laut atau udara sekiranya menyebabkan kerosakan pada permukaan peralatan.
Kelengkapan kontena: peralatan akan terikat dengan tegas dan tidak akan mudah berayun ke sisi, atau ke atas, atau ke bawah.


Sijil:


QQ 图片 20160825110148.png

Soalan Lazim:

Alasan kenapa kita memilih:

Apabila anda ingin mengemas kini peralatan semasa anda atau anda ingin membuka penyuling kecil untuk membuat semangat. Anda mungkin merasa sedikit keliru kerana memilih pembekal yang betul. Terdapat pelbagai barangan dan pengedar. Lagipun, Jentera Zhengjiu sentiasa baik untuk anda. Inilah sebabnya:

 

1. Pereka Profesional.   Ketua jurutera di Jentera Zhengjiu telah bekerja dalam merekabentuk dan melukis sistem penyulingan utama yang utama selama lebih dari 2 tahun. Anda hanya perlu menyediakan jenis semangat yang anda ingin buat, contohnya rum, wiski, gin, vodka, brendi. Berapa banyak Liters sejam, kemurnian alkohol pada akhir, jurutera kami dengan cepat boleh mengesyorkan anda saiz yang sesuai.

2. Pembinaan Manu-kraf . Pengimpal utama di syarikat saya mempunyai pengalaman penuh untuk mengasah topi keledar, lekapan refluks yang mungkin dibuat oleh bahan tembaga. Seperti yang kita ketahui, tembaga adalah bahan lemah di bawah suhu tinggi. Oleh itu pengimpal perlu memahami masa untuk mengimpal dua bahagian bersama atau kali kedua ia akan menjadi lebih buruk. Jadi pilih tukang las yang berpengalaman juga merupakan faktor penting untuk membentuk sistem yang bagus.

3. PENGHANTARAN.   Barang tembaga dengan mudah akan menyebabkan penyelewengan semasa penghantaran jika donot dijaga. Ia perlu dibungkus dengan baik. Untuk penghantaran kontena, kami juga akan membuat peti dan jubin barang tembaga untuk membetulkan di dalam peti. Penutup sampul gelembung 3-4 akan dibungkus di luar tembaga untuk memastikan.

Tentang kita:

1. Q: Adakah anda kilang atau syarikat perdagangan

A: Kami adalah kilang, bila-bila masa dialu-alukan untuk melawat kami

2. Q: Di manakah kilang anda, bagaimanakah saya boleh melawat sana?

A: Kilang kami diletakkan di taman Lushan Industrail, bandar Fuyang, wilayah Zhejiang, China, sekitar 2 jam dari

Stesen kereta api Shanghai dengan kereta api laju, serta dari Lapangan Terbang Antarabangsa Hangzhou dengan kereta. Semua pelanggan kami, dari rumah atau di dalam kapal, akan datang untuk melawat kami. (Ini adalah peta untuk rujukan anda)

3. Q: Apa produk utama anda?

A: Peralatan pembuatan bir, Fermenters, Distiller Acohol.

4. Q: Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel?

J: Dengan permintaan anda, kami akan melihat dan memeriksa jika kami OK untuk menghantar bahagian kepada anda

Dengan menyatakan di bawah:

5. Apa-apa soalan lain, jangan ragu untuk bertanya kepada saya dan menghantar maklumat ke alamat e-mel saya: air.xu @ hzzjjx.com   Atau hubungi oleh WhatsApp: + 86-13456746448


Jentera Zhengjiu adalah salah satu daripada whiskey, vodka, gin, tequila, rum, pengeluar dan pembekal penyulingan jenama terkenal, dialu-alukan untuk membeli diskaun dan wiski murah, vodka, gin, tequila, rum, penyulingan brendi atau wiski harganya murah, vodka , gin, tequila, rum, penyulingan brendi yang dibuat di Hangzhou China dari kilang kami.

Hot Tags: wiski, vodka, gin, tequila, rum, penyulingan brendi China, Hangzhou, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, harga rendah, beli diskaun, dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback