Penyulingan Multi-fungsi

Penyulingan Multi-fungsi

Maklumat Syarikat Kelebihan syarikat kami terhadap syarikat-syarikat lain: Kami mempunyai kilang standard moden dan menggaji lebih daripada 80 pekerja. ZHENGJIU adalah perusahaan berteknologi tinggi yang menggabungkan reka bentuk, pembangunan, jualan dan perkhidmatan purna jual secara keseluruhan. Syarikat kami mempunyai lebih dari 5 juruteknik ...

Detailed description


Maklumat syarikat

Kami companyand #39; s kelebihan berbanding syarikat-syarikat lain:

Kami mempunyai sebuah kilang standard yang moden dan menggunakan lebih daripada 80 pekerja. ZHENGJIU adalah sebuah perusahaan berteknologi tinggi yang menggabungkan reka bentuk, pembangunan, penjualan dan perkhidmatan selepas jualan secara keseluruhannya.

Syarikat kami mempunyai lebih dari 5 juruteknik dari Randamp; D Jabatan, jadi kami boleh memberi satu skim khas bagi pihak pelanggan dan bir pengeluaran lineand #39; s Reka bentuk dan pembangunan. Di samping itu, syarikat kami mempunyai sebuah pasukan yang profesional dan teknikal dengan lebih 10 kakitangan dan 20 pekerja di syarikat kami memegang pasport, oleh itu, mereka boleh melawat pelanggan dan membantu pelanggan memasang dan nyahpepijat Mesin pada bila-bila masa dan menyelesaikan masalah selepas jualan tepat pada masanya.

Selain itu, syarikat kami mempunyai sebuah pasukan jualan yang profesional dengan pekerja yang lebih daripada 10 dan 8 daripada mereka yang pakar dalam perdagangan asing (Bahasa Inggeris dan Jepun). Salesmen perdagangan asing tersebut boleh ke luar negara untuk mengikuti pameran dan berkomunikasi dengan pelanggan asing berjaya. Kami adalah pakar dalam gelombang peralatan dan peralatan penyulingan yang direka bentuk dan dimasukkan ke dalam penggunaan secara beransur-ansur.


ProductDescription

Model: DistillerKeadaan: baru
Tersuai: disesuaikanVoltan: 220V/380V/415V
Komposisi: Alkohol Distiller peralatan
Bahan: SUS304/SUS316/merah tembaga
Peratusan alkohol: Boleh 96%
Uasge: Whisky/Brandy/Rum/Vodka, dan lain-lain.


ThestillformsthefoundationofeveryZHENGJIU DistillingSystem.
Wehavecolumnsforwhiskey, brandy, rum, ginandvodkaavailable.
Alcoholpercentageafterdistillingis90±6%.
Komponen: stillpot, gooseneckcap, distillationcolumn, dephlegmator, condenser, parrotoutlet.


Chooseusandgetmorebenefits
1.Deliverinnovativeproductsinthemarketatafasterpace;
2.Enhancethereliabilityofproductand #39; squality;
3.Decreasethetotalcostoftheproducteffectively;
4.Improveresearchpersonneland #39; sabilityofcreativedesign;
5. Gainmoreleadingtechnologiesaboutproductdevelopmentandincreasethecompetitiveadvantageofproducts


Perkhidmatan kami

Jualan pra Perkhidmatan:

1. bebas membuat tawaran, kraf dan panduan teknikal.

2. kami boleh menyediakan companyand #39; s kelayakan sijil dan lukisan.

3. kami juga boleh membuat produk-produk yang disesuaikan mengikut customerand #39; s keperluan.

Khidmat selepas jualan:

1. kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan jangka panjang.

2. disebabkan untuk sebut harga peralatan kami adalah harga FOB dikecualikan caj perkhidmatan pintu ke pintu. Oleh itu, jika perlu, kami boleh melantik kami juruteknik untuk nyahpepijat Mesin dengan udara kos Tiket, visa, penginapan dan buruh disediakan oleh pihak anda. Atau anda boleh menghantar juruteknik anda kepada syarikat kami untuk mempelajari teknik-teknik.

3. sementara itu, anda boleh hubungi atau e-mel untuk berunding dengan mana-mana soalan yang berkaitan kerana kami mempunyai suatu saluran khas bagi perkhidmatan selepas jualan. Atau anda boleh berkomunikasi secara online dan menyelesaikan masalah.


Andamp pembungkusan; Penghantaran

Kargo pukal: standard kes kayu yang boleh mengelakkan pertembungan apa-apa semasa pengangkutan laut atau udara dalam kes menyebabkan kerosakan kepada equipmentand #39; s permukaan.

Kargo kontena: peralatan akan terikat dengan tegas dan wonand #39; t mudah swing ke sisi, atau naik atau turun.


Jentera Zhengjiu adalah salah satu pengeluar dan pembekal sulingan pelbagai fungsi terkemuka di China, dialu-alukan untuk membeli diskaun dan penyulingan berbilang fungsi murah atau harga penyulingan berbilang fungsi harga murah di Hangzhou China dari kilang kami.

Hot Tags: pelbagai fungsi sulingan China, Hangzhou, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, harga rendah, diskaun beli, dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback