Rumah > Berita > Kandungan

S: Apakah unsur-unsur menentukan kos kilang bir yang paling?

S: Apakah unsur-unsur menentukan kos kilang bir yang paling?

Terdapat 4 aspek yang menentukan kos kilang bir: saiz kelompok, kapasiti tahunan, kemasan dan automasi.


S: Apakah saiz bangunan bir bir yang saya perlukan?

Untuk pub bru yang banyak bergantung kepada apa yang jumlah tahunan anda dan bagaimana pelbagai jenis bir yang anda mahu untuk menawarkan. Permukaan minimum bermula pada kira-kira 20m2. Terdapat juga beberapa permintaan kawasan anggaran dalam sistem kilang bir yang berbeza kami dalam spesifikasi di atas.
Untuk microbreweries faktor utama ialah jumlah tahunan. Untuk microbreweries kecil ruang lantai 300m2 adalah lebih daripada mencukupi.
Untuk maklumat lanjut mengenai projek anda, kami boleh memberikan dimensi yang tepat dan keperluan.


Q: Bolehkah saya bancuh semua jenis bir pada peralatan bru Tiantai?

Bertentangan dengan sistem penapaian terbuka kapal terutamanya digunakan di Eropah Timur dan Jerman, semua gaya bir boleh dibancuh dengan sistem kami. Ini bermakna bahawa pelbagai jenis bir dan lager boleh dibuat. Memandangkan gaya berjangkit Lambics, kami tidak menyarankan bru atau pembungkusan bir ini pada peralatan yang dikongsi bersama.


Q: Berapa lama peralatan bir bertahan?

Memandangkan hakikat bahawa kebanyakan unsur-unsur dalam kilang bir yang diperbuat daripada keluli tahan karat, jangka hayat kilang bir adalah tinggi. Penyelenggaraan yang betul diberikan dan penggunaan berhati-hati bahan kimia, kilang bir boleh digunakan secara intensif selama kira-kira 20 hingga 30 tahun. Untuk beberapa unsur-unsur seperti pengisi dan labelers dengan banyak bahagian yang bergerak jangka hayat yang lebih pendek perlu dipertimbangkan dan lebih penyelenggaraan akan menjadi perlu, bergantung kepada penggunaan.


S: Bolehkah anda membantu saya dengan keseluruhan projek kilang bir saya?

Misi kami adalah untuk membantu pelanggan-pelanggan kami dengan keperluan bru mereka dari awal hingga akhir dan membina hubungan jangka panjang dengan mereka. Kami boleh membantu anda dengan semua aspek keperluan bru atau bekerja dengan salah satu daripada rakan-rakan kami untuk menampung keperluan anda.

Hubungi saya dan mendapatkan perunding profesional anda!

Pls. menggunakan e-mel, WhatsApp atau facebook messenger, saya tidak boleh menerima maklum balas dalam maklum balas laman web ini, Terima kasih.

Sepasang: tidak

Seterusnya: tidak