Rumah > Tentang kita


H ANGZHOU ZHENGJIU MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD. adalah pembuatan profesional, penapaian dan penyulingan mesin pengilang, yang mempunyai pasukan pengurusan yang canggih, pasukan R & D yang kuat, dan pekerja yang berkelayakan untuk merekabentuk, mengeluarkan dan menguji produk. Selain itu, pasukan perkhidmatan selepas jualan yang boleh dipercayai kami sentiasa bersedia untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan yang lebih baik dan menyelesaikan masalah untuk pelanggan kami.

 

Syarikat kami adalah pengeluar komprehensif dan profesional yang mengkhususkan diri dalam merancang, membangun,   pembuatan, penjualan, pemasangan dan perkhidmatan selepas jualan peralatan pembuatan bir,   peralatan penyulingan,   tangki pemprosesan makanan dan minuman dan banyak lagi!   4 produk utama kami adalah berikut:

1) Peralatan Brew menimbulkan projek kilang bir besar dan sederhana, sistem Saccharification,   tangki penapaian,   tangki terang,   peralatan penapisan, peralatan penyebaran ragi, sistem pembersihan CIP dan banyak lagi jenis peralatan sampingan untuk memenuhi keperluan pembuatan bir anda.

       

2) Peralatan penyulingan memupuk periuk dan refluks kami yang boleh digunakan secara meluas untuk penyulingan rumah dan ujian makmal. Sistem penyulingan kompleks kami boleh digunakan untuk kedua-dua kilang bir dan kilang wain serta digunakan dengan apa-apa semangat alkohol.


3) Mesin Makanan dan Minuman termasuk tangki simpanan keluli tahan karat, tangki pencampuran, tangki pemanasan dan penyejukan, tangki susu, tangki penapaian, tangki tangki pemanasan, mesin pengemulsi, pembuat krim, Peralatan Sterilisasi, Peralatan Fermentasi, Peralatan Sterilisasi, Simpanan Asepsis, Dandang Sandwich, Pembersihan Dalam Mesin Tempat dan siri penapis.


4) Peralatan Rawatan Air menimbulkan satu set lengkap sistem rawatan air dan peralatan pembekalan tekanan air tetap.   Kami juga membekalkan bahagian rawatan air seperti penuras ketepatan, penapis kartrij, rumah membran, sistem pur waterying , sistem osmosis terbalik dan banyak lagi.   Di Zhengjiu Machinery kami bangga dengan menyediakan standard perkhidmatan yang terbaik dengan mengambil tanggungjawab terhadap kesan pelanggan perniagaan kami,   pembekal,   pekerja,   komuniti serta persekitaran.


KILANG BARU KAMI Bermula dari Feb., 2017

IMG_8311.JPG IMG_8317.JPG

1 (23). JpgIMG_7625.JPG

Map.png

Berikut adalah pejabat kami di kilang baru:


Berikut adalah pertunjukan video kilang baru dengan pekerja kami di mesyuarat setiap pagi:

Kami akan bercakap tentang jadual pengeluaran setiap hari, membuat rancangan kerja.

Factory Meeting .jpg

Berikut adalah pertunjukan video kilang Lama dengan kilang lama pekerja kami (sebelum ini): 正久全体合照.JPG